Vardaga är en av Sveriges ledande aktörer inom äldreomsorg med cirka 100 boenden runt om i landet. Vardagas väl ansedda äldreboenden har blivit flerfaldigt prisbelönta för bland annat deras kvalitet och boendekoncept.

Caxton Sports Managements (CSM) är grundat av Caxton Njuki med filosofin att det är kundens behov och situation som är utgångspunkten när CSM skräddarsyr sina utbildningspaket. CSM ställer hela sin breda kompetens till förfogande när företaget går in i en kundrelation.
Med ledorden Engagemang, Motivation och Utveckling har CSM som affärsidé att hjälpa individen eller gruppen att nå sin fulla potential i sin idrott eller företag, genom att erbjuda högkvalitativa tjänster och produkter.

Claremonts affärsidé bygger på att hjälpa organisationer att möta utmaningar och utveckla deras affär i en digital värld. Det gör de genom att ha bygga upp tjänster och kompetenser för att stötta genom alla faser av förändringsresan – från utveckling av digital affärsstrategi, genom kundunika tekniska lösningar, till att skapa digitala användarupplevelser som driver både varumärke och affär framåt. Alltid med fokus på människan, tekniken och affären.

Birka Cruises erbjuder skärgårdsinspirerade kryssningsupplevelser sedan 1971. De kryssar alla dagar i veckan i Stockholms skärgård med kryssningsfartyget M/S Birka Stockholm från Stadsgårdsterminalen vid Slussen, mitt i Stockholm.

BioArctic är ett svenskt forskningsintensivt biofarmabolag med målsättning att utveckla nya behandlingar som angriper orsakerna till sjukdomar som drabbar det centrala nervsystemet. Dessa typer av behandlingar brukar kallas ”sjukdomsmodifierande”. De påverkar den underliggande sjukdomspatologin och kan förhoppningsvis stoppa eller påtagligt fördröja sjukdomsutvecklingen. Detta innebär ett stort paradigmskifte från dagens symtominriktade terapier.

Neki är marknadsledare inom GPS produkter för äldre, Nekis tjänster och produkter gör det möjligt för föräldrar, partners, syskon, söner och, döttrar att hålla koll på var sina älskade familjemedlemmar befinner sig och om dem behöver hjälp. Genom deras app och webbplattform ökar de säkerheten för äldre och tryggheten för familjer. Neki är det enda företaget på markanden som erbjuder produkter som inte stigmatiserar användaren. Nekis GPS produkter integreras således snabbt i användarens liv med syfte att bevara hennes värdighet och integritet.

Barebells lanserades 2016 och erbjuder idag ett brett sortiment av proteinberikade alternativ till mellanmål, frukost och efterrätter – som aldrig kompromissar med smaken.

Joppe startade sitt företag för att han älskar att laga mat och tycker det är otroligt givande att träffa nya människor.
Med lång erfarenhet av mat från olika delar av världen tar han det bästa han lärt sig genom åren och sätter sin egna prägel på maten.
Han har ingen röd tråd i sitt koncept, utan lagar helt enkelt det han och hans gäster är sugna på.
Det kan vara allt från anklever-snittar till etiopisk injera och allt gott däremellan.

NOCCO är en välsmakande funktionsdryck framtagen av det svenska hälso- och träningsinriktade företaget No Carbs Company. Deras första produkt lanserades i december 2014 och de finns idag på 31 marknader.

Sveriges ledande leverantör av vattenlösningar för kontor och restaurang. Njut av kylt, stilla och kolsyrat vatten utan krångel.

Hypergene är ett techbolag på marknaden för beslutsstöd – med en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. Med deras hjälp kan kunder styra mot sina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet.


Ladda Ner Sponsorbilagan